X

Het Echte Werk

Lexence biedt optimale service, compromisloze kwaliteit en maximale efficiëntie. Dat betekent in de praktijk:

Korte lijnen. Lange relaties.
De advocaten en notarissen van Lexence werken niet vanuit een ivoren toren. Wij zijn altijd voor de client bereikbaar. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, klaar voor het echte werk. Dat geldt voor iedereen. Van onze partners tot onze stagiairs. Omdat we weten dat je alleen een hechte relatie kunt smeden, als je elkaar blindelings weet te vinden.

Diepe kennis. Scherpe denkers.
Bij Lexence werken geen juristen die van alles een beetje verstand hebben. Onze advocaten en notarissen zijn specialisten. Altijd bezig met het echte werk. Scherpe denkers die concrete adviezen kunnen geven, omdat ze onze clienten en hun business door en door kennen. Experts in vastgoed- en ondernemingsrecht, die samen met clienten willen werken aan de strakste deals.

Kleine teams. Grote zaken.
Bij Lexence geloven we in groei, maar niet in ‘hoe groter, hoe beter’. Wij zijn liever snel en efficiënt. Daarom werken wij in kleine teams met op elkaar ingespeelde specialisten. Advocaten en notarissen die altijd gericht zijn op het echte werk. Complexe zaken in vastgoed- en ondernemingsrecht.