X

Ontmoet Nynke Wolters (Junior Recruiter)

Hi! Ik ben Nynke Wolters, 25 jaar en sinds 1 september gestart bij Lexence. Na een bachelor Human Resource Management en een master Beleid Communicatie en Organisatie aan de VU ben ik bij Lexence terecht gekomen. Eerst als werkstudent, maar inmiddels doorgegroeid tot Junior Recruiter.

Ik ben verantwoordelijk voor alles omtrent studenten. Dus zowel de stages, als de evenementen en het contact met studie- en studentenverenigingen. Dus je kan mij tegenkomen bij een sollicitatiegesprek of op een evenement!

Wie ben ik? Ik ben een enorme sportliefhebber, ik hockey zelf redelijk fanatiek en sinds corona is padel mijn nieuwe hobby. Ook reizen is iets wat ik onder normale omstandigheden graag doe.

Wat mijn werk bij Lexence zo leuk maakt is dat elke dag anders is en dat je continue in contact bent met mensen. Zo spreek ik veel collega’s en studenten tijdens de sollicitatiegesprekken en events. Daarnaast spreek ik de studenten die stage lopen bij Lexence ook regelmatig. Daarnaast heb ik veel vrijheid om mijn dagen in te vullen en werk ik in een hecht en gezellig team!