LEXPERIENCE

Aftermovie LEXPERIENCE 2019

Ook in het nieuwe normaal willen wij studenten de kans bieden kennis te maken met Lexence! Daarom organiseren wij op 12 en 13 november een Masterclass special edition.

De opzet van het programma bestaat uit de volgende onderdelen: Dag 1: Een virtuele kennismaking met Lexence en haar kantoorgenoten, Dag 2: Een uitdagend programma met o.a. een interactieve workshop van een professional. Deze Masterclass is gericht op studenten vanaf hun 3e studiejaar en is geschikt voor alle studierichtingen!

Een breed spectrum aan karakters en eigenschappen zorgt voor een succesvol kantoor, iedereen draagt daar op unieke wijze aan bij. Wil jij weten waar jouw kracht ligt, jouw voorkeuren en jouw kwaliteiten? Het antwoord hierop krijg je tijdens de workshop die wordt gegeven op Dag 2. Je krijgt allerlei nieuwe inzichten over jezelf! Waardevolle informatie die jouw gaat helpen om je voor te bereiden op je toekomstige carrière.

Wil je weten waar vastgoed- en ondernemingsrechtpraktijk om draait, met welke vragen onze cliënten bij ons aankloppen? Daar krijg je antwoord op tijdens de wandeling met kantoorgenoten in het Amsterdamse bos. We zullen deze editie afsluiten met een borrel op locatie.

Uiteraard zijn tijdens het programma kantoorgenoten, op 1.5 meter afstand, aanwezig. Zo kun je optimaal kennismaken met kantoor!

Mochten de maatregelen ten tijde van de Masterclass dat van ons vragen, dan speelt het volledige programma zich virtueel af. De Lexperience gaat dus zeker door!

Aanmelden kan via onderstaande button.

Deelnemen

Studentstage

Je kunt bij Lexence vanaf het derde jaar van je bachelor een studentstage lopen. Het volgen van een studentstage is bij uitstek de mogelijkheid om te onderzoeken of jij een goede match vormt met de advocatuur of het notariaat. Gedurende zes tot acht weken word je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken bij Lexence, in juridisch en sociaal opzicht. Hierbij kun je onder andere denken aan het bijwonen van zittingen en getuigenverhoren, het schrijven van notities en adviezen en aanwezigheid bij de jurisprudentielunches. En vanzelfsprekend ben je bij de kantoorborrels en andere activiteiten.

Spreekt bovenstaande je aan? Kijk dan nu snel bij de studentstages op onze vacaturepagina om te solliciteren.

Agenda

Virtueel koffiegesprek

Zit je in de eindfase van je master of ben je recent afgestudeerd en aan het oriënteren op de arbeidsmarkt? Wij willen jou graag meer vertellen over ons kantoor! Gezien de huidige omstandigheden kunnen we jou helaas nu niet uitnodigen voor een kop koffie op kantoor, maar als je een e-mail stuurt naar recruitment@lexence.com met een korte intro over jezelf & CV zorgen wij voor een virtueel/telefonisch koffiemoment met onze recruiter en één van onze kantoorgenoten.