X

LEXPERIENCE

Aftermovie LEXPERIENCE 2019

 

Ook in het nieuwe normaal willen wij studenten de kans bieden kennis te maken met Lexence! Daarom organiseren wij op 12 en 13 november een Masterclass special edition.

De opzet van het programma bestaat uit de volgende onderdelen: Dag 1: Een virtuele kennismaking met Lexence en haar kantoorgenoten, Dag 2: Een uitdagend programma met o.a. een interactieve workshop van een professional. Deze Masterclass is gericht op studenten vanaf hun 3e studiejaar en is geschikt voor alle studierichtingen!

Een breed spectrum aan karakters en eigenschappen zorgt voor een succesvol kantoor, iedereen draagt daar op unieke wijze aan bij. Wil jij weten waar jouw kracht ligt, jouw voorkeuren en jouw kwaliteiten? Het antwoord hierop krijg je tijdens de workshop die wordt gegeven op Dag 2. Je krijgt allerlei nieuwe inzichten over jezelf! Waardevolle informatie die jouw gaat helpen om je voor te bereiden op je toekomstige carrière.

Wil je weten waar vastgoed- en ondernemingsrechtpraktijk om draait, met welke vragen onze cliënten bij ons aankloppen? Daar krijg je antwoord op tijdens de wandeling met kantoorgenoten in het Amsterdamse bos. We zullen deze editie afsluiten met een borrel op locatie.

Uiteraard zijn tijdens het programma kantoorgenoten, op 1.5 meter afstand, aanwezig. Zo kun je optimaal kennismaken met kantoor!

Mochten de maatregelen ten tijde van de Masterclass dat van ons vragen, dan speelt het volledige programma zich virtueel af. De Lexperience gaat dus zeker door!

Aanmelden kan via onderstaande button.
Deelnemen